Lliga de Campions

Mourinho ironitza sobre Preciado i veu "impossible" que el clàssic acabi amb golejada

Una setmana abans del Barça-Madrid del Camp Nou toca la Champions, que aquesta setmana torna amb la penúltima jornada de la lligueta. El Reial Madrid va arribar ahir a Amsterdam, on aquest vespre juga contra l'Ajax, amb la classificació assegurada. José Mourinho continua sent més mediàtic que els seus jugadors i també a l'arribada a la ciutat holandesa va ser l'objecte de totes les mirades. En la roda de premsa oficial, Mourinho es va referir als vuit gols del Barça a l'Almeria i a les paraules de Cristiano Ronaldo desafiant el Barça a fer-los dilluns que ve.

Actualitzat
S'acosta el clàssic i Mourinho, ara sí, fa ús de les rotacions. A l'Amsterdam Arena, el Madrid jugarà sense Carvalho, Khedira ni Higuaín, tot i que el pretext oficial són les molèsties i la càrrega de partits. El partit contra l'Ajax és un segon plat que sí que podran tastar Canales, altres suplents habituals i fins i tot dos joves del planter: Mateos i Morata.

Mou defensa CR7 i ironitza sobre Preciado

Com Cristiano Ronaldo, Mourinho creu que la golejada dels blaugrana a l'Almeria no implica res de cara al gran matx. És més, va defensar les paraules del seu deixeble i compatriota. "Un 8-0 no em sembla possible en aquest partit. El que per alguns és una provació, per a altres és una opinió normal", va argumentar el tècnic portuguès en el seu retorn a les rodes de premsa.

Mourinho va ironitzar també sobre la seva sanció: "Els millors dotze dies des que sóc al Reial Madrid." I sobre Preciado, però sense anomenar-lo, va dir que "la publicitat es paga i hi ha gent que l'ha tingut de franc durant uns quants dies".

Entre tanta absència i tanta cara nova a l'expedició blanca, l'estrella del desplaçament va ser Zinedine Zidane, que s'estrena com a mà dreta del portuguès. El francès espera que el Madrid certifiqui la primera plaça del seu grup.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut