Reial Madrid

Mourinho insta la directiva del Madrid a incorporar un davanter per cobrir la baixa d'Higuaín

José Mourinho ha estat molt prudent en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge entre el Reial Madrid i el Saragossa a La Romareda, i encara que no ho ha demanat de viva veu, sí que ha instat la directiva blanca a fitxar un recanvi a la davantera per substituir del lesionat Higuaín. El tècnic portuguès creu que afrontar la segona volta de la Lliga amb Benzema com a única referència ofensiva clara pot condicionar negativament el rendiment de l'equip. De moment, de cara al partit amb el Saragossa, Mourinho no podrà comptar ni amb el punta argentí ni amb un Sergio Ramos que té un esquinç al genoll.

Actualitzat
L'entrenador portuguès del Reial Madrid manté una actitud força dòcil d'ençà que va sortir escaldat del Camp Nou. Lluny queden les seves vehements declaracions, i les rodes de premsa que ofereix resulten molt més tranquil·les del que eren.

En aquest sentit, Mourinho ha recorregut a estranyes metàfores de caçadors per explicar indirectament que necessita un altre davanter centre. El tècnic creu que la baixa de Gonzalo Higuaín és un problema per a l'equip, ja que o bé l'obliga a canviar de sistema o bé l'empeny a recórrer a un Benzema que encara no s'ha guanyat la seva confiança. Mourinho ha dit que encara no ha pensat en si és millor començar els partits amb el polèmic francès com a titular o reservar-lo com a revulsiu a la banqueta. És per això que, davant tantes incerteses, ha demanat un recanvi per tal d'afrontar amb més garanties la segona volta del campionat.

"Els fitxatges no són cosa meva", ha dit l'ex de l'Inter per, tot seguit, instar la direcció general -o sigui, Jorge Valdano- a fitxar un substitut d'Higuaín. A més, Mourinho ha parlat de Kaká, de qui espera una ràpida recuperació i la baixa del qual ha estat un sever contratemps per als seus plantejaments.

De cara al partit, Mourinho no podrà comptar amb l'argentí ni tampoc amb Sergio Ramos, que té un esquinç al genoll. La baixa de l'andalús l'ocuparà un Arbeloa que ha rebut els elogis de Mourinho per la seva bona feina.

"No" al planter

Preguntat pel paper que pot jugar el planter madridista a l'equip ara que hi ha baixes, Mourinho ha estat clar: "Els joves són per al futur però no pas per al present". "Encara els falta complir amb l'exigència i la continuïtat que demana el Reial Madrid", ha reblat el portuguès.

De fet, Mourinho només ha semblat Mourinho quan ha replicat Dani Alves. El brasiler del Barça va criticar l'entrenador blanc i aquest no l'ha volgut respondre, com tampoc ho ha fet a l'àrbitre Bo Larsen, que havia dit que Cristiano Ronaldo és el jugador més irritant que ha tingut al davant.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut