Futbol

Mourinho: "Ibrahimovic només marxarà per molts diners i un davanter del seu nivell"

L'entrenador de l'Inter, el portuguès José Mourinho, ha assegurat que el davanter suec Zlatan Ibrahimovic no marxarà de l'equip milanès, però que si passés, marxaria a un club "important i que pugui donar a canvi un jugador del seu nivell", a més de "molts diners". En unes declaracions recollides pel diari "Corriere dello Sport", el portuguès ha indicat que espera que les negociacions per al fitxatge d'Ibrahimovic siguin "amistoses" però que "no arribin a bon port".

Actualitzat
"No voldria que Ibra ens deixés", ha manifestat Mourinho, que ha afegit que l'Inter "no accepta un simple canvi de jugadors, sinó que pretén també molts diners".

Mourinho ha opinat així mateix sobre el fitxatge del seu compatriota Cristiano Ronaldo per al Reial Madrid, el més car de la història: "No penso que sigui un drama. Sempre hi ha hagut clubs més rics que uns altres". "Comprenc les crítiques, però nosaltres, que formem part del món del futbol, hauríem d'estar callats. Dic només que tots em semblen feliços per aquesta operació: Ronaldo, que ha acceptat el traspàs, el Manchester United, que ha acceptat els diners, i el Reial (Madrid), que ha obtingut el jugador que volia", ha manifestat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut