Reial Madrid

Mourinho: "Em vull quedar fins a final de temporada i després ja ho veurem"

El debat sobre la continuïtat de José Mourinho a la banqueta del Reial Madrid continua obert. Després de guanyar el derbi madrileny al Calderón i certificar la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei, el tècnic portuguès va deixar oberta la possibilitat d'anar-se'n a final de temporada. Tot i tenir un contracte garantit per quatre temporades, Mourinho insisteix que les valoracions s'hauran de fer a final de curs. "Em vull quedar fins a final de temporada i després ja ho veurem. Si tothom està content, l'entrenador segueix, i si no, es canvia", va advertir. Per la seva banda, Iker Casillas admet que Mourinho i Valdano puguin tenir discrepàncies de criteri però diu que en el fons tots dos volen el mateix.

Actualitzat
José Mourinho continua alimentant el debat sobre la seva continuïtat a la banqueta del Reial Madrid la temporada que ve. El tècnic portuguès, a qui encara li queden tres anys més de contracte amb el club blanc, segueix afegint llenya al foc al conflicte obert per les seves desavinences amb el director general, Jorge Valdano, i després de la victòria del seu equip al Calderón va tornar a amenaçar amb la seva marxa.

"Em vull quedar fins a final de temporada però després ja ho veurem. En el futbol pots tenir un o deu anys de contracte, però és igual. Si al final de la temporada tots estan contents els entrenadors segueixen, i si ningú no està content els entrenadors no segueixen", va advertir de forma enigmàtica.

En la guerra oberta entre Moruinho i Valdano per la negativa del club a fitxar un davanter centre en el mercat d'hivern per la baixa de llarga durada d'Higuaín, el capità Iker Casillas també va voler dir-hi la seva després del derbi madrileny. "El míster té la seva manera de ser, el seu caràcter i geni, però és una persona compromesa. Jorge també té la seva manera de ser, i en una relació sempre hi poden haver discrepàncies per algun concepte, però en el fons tots dos volen el mateix, que el Reial Madrid estiguin el més amunt possible", va reconèixer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut