MosSOS denuncia la "manipulació sectària" que s'ha fet dels agents que aplaudien davant de la prefectura de Via Laietana

ACN Barcelona.-El moviment MosSOS, que va convocar la manifestació del passat 6 d'octubre, ha manifestat la seva "repulsa a la manipulació sectària" que s'ha fet dels aplaudiments d'alguns agents durant la marxa del 6 d'octubre al davant de la prefectura de la policia espanyola. El col·lectiu defensa en un comunicat que els aplaudiments "a la Policia Nacional o als companys d'ARRO" va ser un gest "espontani d'una part dels assistents". Afegeixen que va ser un fet "totalment aliè" al moviment i que els sembla "poruc i pervers" que s'utilitzi com una "arma llancívola" per provocar divisió i amagar el resultat de la jornada. Defensen que des del moviment només es va consensuar fer el minut de silenci a La Rambla en record a les víctimes de l'atemptat del 17 d'agost.

En el comunicat indiquen que la convocatòria va tenir un "èxit extraordinari" i agraeixen la participació i el compromís dels agents pels "drets econòmics i laborals i la demostració de força que va significar". Afegeixen que volen ser més en la propera mobilització i mentrestant animen a seguir sense fer hores extres "per tal de deixar ben clares les misèries del cos i la precarietat amb la qual hem de fer el nostre treball".Pel que fa a la taula de negociació oberta amb el departament d'Interior per millorar les condicions laborals, indiquen que "l'administració ha tornat a faltar a la seva paraula i la reunió d'aquesta setmana es farà previsiblement la propera". Consideren que els agents polítics "estan en shock" perquè "d'una previsió de 800 mossos van passar a gairebé 5.000 amb només uns dies per preparar-ho tot". Acaben el comunicat amb el lema "no hem vingut a jugar, hem vingut a guanyar".

Anar al contingut