Memphis

Morgan Freeman continua greu per un accident de cotxe

L'actor nord-americà Morgan Freeman, de 71 anys, es troba ferit greument arran d'un accident de trànsit que va tenir diumenge a la nit. Freeman s'hauria adormit al volant mentre conduïa per una autopista al sud de Memphis, a l'estat de Tennessee, segons informa el canal de televisió CBS. Segons aquesta font, el vehicle de l'artista ha sortit de la via i ha fet diverses voltes de campana. A Morgan Freeman, guardonat amb l'Oscar al millor actor de repartiment l'any 2005 pel seu paper a la pel·lícula "Million Dolar Baby" dirigida per Clint Eastwood, l'han traslladat en helicòpter a un hospital de Memphis amb fractures al braç, al colze i a l'espatlla. Un amic seu ha declarat a la premsa local que, tot i que està greu, Freeman està fora de perill.

Actualitzat

L'amic i soci del conegut actor, Bill Luckett, ha visitat Freeman a l'hospital i després de veure'l ha declarat a la premsa que "està animat i tranquil i té algunes fractures, però no n'hi ha cap que faci patir per la seva vida". Al vehicle, hi viatjava una dona que l'han traslladada al mateix centre hospitalari però es desconeix com està.

Morgan Freeman és un dels actors afroamericans més reputats i va guanyar l'Oscar al millor actor de repartiment l'any 2005 pel seu paper en la pel·lícula "Million Dollar Baby", dirigida per Clint Eastwood.

L'artista també va ser nominat als Oscars per les seves actuacions a "Tot passejant Miss Daisy", "Cadena perpètua" i "El reportero de la calle 42".

Aviat se'l podrà veure a les pantalles en el nou lliurament de la sèrie "Batman: el caballero oscuro", on interpreta el creador dels artefactes que utilitza l'home ratpenat.

Anar al contingut