El pis es troba a la primera planta d'un edifici de tres (Europa Press/A. Pérez)

Moren tres joves en un incendi originat per un braser en un pis de Huelva

Es tracta d'un pis d'estudiants situat al barri d'Isla Chica

RedaccióActualitzat

Un braser seria l'origen d'un incendi en un pis a Huelva, a Andalusia, que ha provocat la mort de tres joves, dues noies i un noi d'entre 20 i 21 anys

El braser estava situat a la sala d'estar de l'habitatge, al barri d'Isla Chica de la localitat andalusa. Segons ha informat l'inspector de la Policia Nacional José Córdoba, es tractava d'un pis d'estudiants.

El foc s'ha originat a primera hora del matí d'aquest dimarts a la primera planta d'un edifici de tres, situat al carrer Villanueva de los Castillejos. Les flames es veien des del carrer i diversos testimonis han trucat als serveis d'emergència alertant que hi havia persones atrapades


Un cop han rebut l'avís, els bombers han actuat amb la màxima celeritat possible fins que han aconseguit apagar l'incendi. 

Les tres persones es trobaven en estat crític i, en un primer moment, han estat ateses "in situ" pels serveis sanitaris. Posteriorment, les han traslladat a l'hospital, on no han pogut fer res per salvar-los la vida.

Segons el Centre d'Emergències Sanitàries de la Junta d'Andalusia, s'ha atès set persones més per inhalació de fum, que havien pogut sortir de l'edifici pel seu compte.

Poques hores abans, el servei d'emergències andalús havia alertat de la baixada de temperatures a la comunitat autònoma i havia donat algun consell de com prevenir incendis als domicilis. 

 

ARXIVAT A:
IncendisAndalusia
Anar al contingut