El punt quilomètric de l'accident (GoogleMaps)
El punt quilomètric de l'accident (GoogleMaps)

Moren dos menors de 13 i 4 anys en un xoc frontal entre dos cotxes a Vidreres

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de dos homicidis per imprudència greu

RedaccióActualitzat

Dos menors han mort en un accident de trànsit a Vidreres, a la Selva. L'accident va tenir lloc dissabte poc abans de la mitjanit, quan dos turismes van xocar frontalment a la carretera C-63. La investigació apunta que un dels conductors s'havia adormit al volant.

A l'interior dels cotxes hi anaven 10 persones. Sis en un turisme i quatre en l'altre. Les víctimes mortals són una noia de 13 anys i un nen de 4 que anaven de passatgers als seients del darrere.

Un dels morts havia quedat ferit crític i ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, però no han pogut salvar-li la vida. Segons el SEM, l'accident deixa, a més, tres persones ferides greus, tres de menys greus i dos de lleus.

El director dels Mossos, Pere Ferrer ha explicat al canal 3/24 que un dels cotxes implicats en l'accident tenia matrícula alemanya i en l'altre vehicle hi viatjava una família de Sant Adrià de Besòs que anava a la segona residència.


Detingut per homicidi per imprudència

Els Mossos d'Esquadra, que han rebut l'avís del sinistre a les 23.46, investiguen les causes de l'accident i han detingut una persona acusada de dos homicidis per imprudència greu. Segons ha explicat el director dels Mossos, tot apunta que un dels conductors s'ha adormit. 

L'arrestat és un home de 42 anys que conduïa el cotxe amb matrícula alemanya.

El xoc ha passat el punt quilomètric 6 de la C-63. En aquest, punt, una recta de la carretera que va fins a Lloret, un dels turismes implicats ha envaït el sentit contrari.

L'alcalde de Vidreres ha explicat al canal 3/24 que no és una "zona conflictiva", però apunta que és la via més directa cap a Lloret i això fa que a l'estiu es dupliqui o es tripliqui el trànsit. En la mateixa carretera - al quilòmetre 9 - ja hi va haver un accident de trànsit amb quatre morts el 2018, també al mes de juliol.

La via ha quedat tallada a Vidreres en tots dos sentits de la marxa fins a dos quarts de quatre de la matinada.

Amb aquestes víctimes, són 69 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut