L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 6,5 de la C-63, a Vidreres (Google Maps)
Vidreres

Moren dos conductors en un xoc frontal a la C-63 a Vidreres

Amb aquestes víctimes, ja són 3 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en aquest inici del 2022

Dos conductors han mort arran d'un accident a la C-63, a l'altura de Vidreres, a la comarca de la Selva. Per causes que encara s'estan investigant, aquest divendres a la nit hi va haver un xoc frontal entre dos turismes.

Un dels conductors, un home de 56 anys veí de Sant Boi, va morir a l'instant. L'altre conductor va resultar ferit de gravetat i ha mort aquest matí a l'Hospital Josep Trueta. Hi va haver un tercer vehicle implicat els dos ocupants del qual van resultar ferits de manera lleu i van rebre l'alta al lloc mateix de l'accident.

Els Mossos van rebre l'avís de l'incident a les 22.03 de la nit.  

Al lloc de l'accident, al quilòmetre 6,5 de la C-63, a Vidreres, s'hi van desplaçar patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes víctimes ja són tres les persones que han mort en accident de trànsit en aquest inici d'any a les carreteres catalanes, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut