Moren 6.000 gallines ponedores en l'incendi d'una granja a Siurana

La granja afectada és una de les principals explotacions de les comarques gironines dedicada a la producció ecològica d'ous

RedaccióActualitzat

Unes 6.000 gallines ponedores han mort aquest dimecres per un incendi en una nau d'una granja a Siurana, a l'Alt Empordà.

L'incendi ha deixat completament destrossada la nau principal, d'uns 1.000 metres quadrats. Segons informen els Bombers, l'incendi s'ha declarat a primera hora de la tarda. Quatre dotacions dels bombers ja han pogut apagar el foc.

 

 

La granja afectada és una de les principals explotacions de les comarques gironines dedicada a la producció ecològica d'ous. Tenen una altra nau, on hi havia 3.000 gallines més, que no ha quedat afectada per l'incendi.

Els pèrits de la companyia asseguradora hauran d'acabar de determinar les causes de l'incendi. El que ja saben del cert els propietaris és que les pèrdues són molt quantioses, sobretot pel que fa a infraestructura i maquinària. Per poder tornar a treballar a ple rendiment calculen que necessitaran un any de feina.

 

ARXIVAT A:
Ramaderia
Anar al contingut