Madrid

Moren 27 persones a les carreteres espanyoles en l'Operació Sortida de les vacances d'estiu

Han mort 27 persones en 25 accidents mortals de trànsit a les carreteres espanyoles durant l'operació sortida de les vacances d'estiu, segons la Direcció General de Trànsit (DGT). La xifra coincideix amb la registrada en el mateix període de l'any passat. En els sinistres, 10 persones han resultat ferides de gravetat i 32 ferides lleus. La DGT ha posat en marxa un dispositiu especial per garantir la seguretat i fluïdesa als 8 milions de desplaçaments previstos en l'Operació Sortida.

Actualitzat
L'accident més greu ha tingut lloc durant la matinada de diumenge a Lanzarote quan un cotxe va sortir en xocar a la carretera LZ-2 i, conseqüentment, va bolcar. En l'accident han mort dos joves de 19 anys i dos més han resultat ferits.

La DGT ha posat en marxa un dispositiu especial per garantir la seguretat i fluïdesa als 8 milions de desplaçaments previstos en l'Operació Sortida. El dispositiu conclou a les 24.00 hores de dimecres, 2 d'agost. Pere Navarro, director general de Trànsit, ha recordat que durant l'Operació Sortida de l'any passat hi va haver un total de 32 accidents, 40 morts i 30 ferits greus.
Anar al contingut