Mercato

Moratti diu que no hi ha cap oferta per Ibrahimovic, però que, com a mínim, val 90 milions

El Barça continua buscant una alternativa a Samuel Eto'o, però el panorama no s'aclareix. Les xifres que ha pagat el Reial Madrid per Kaká i Cristiano Ronaldo han despertat la gana de tothom. Tots els equips hi diuen la seva i posen preus desorbitats als seus jugadors, però ningú no fa el primer pas per provocar l'efecte dominó, sobretot pel que fa al tema dels davanters. Ara, també des de l'Inter, diuen que no pensen regalar Ibrahimovic a ningú.

Actualitzat
L'estratègia mana, aquí i a Itàlia. I si s'ha de fer cas de les estratègies, el 9 que està més a prop de fitxar pel Barça és David Villa. Si el Barça estava interessat en Zlatan Ibrahimovic, des de l'Inter es tanquen les portes de sortida del suec. També és una estratègia, perquè mentrestant els italians negocien la incorporació de Samuel Eto'o.

Moratti ha estat contundent en una entrevista que avui publica la "Gazzetta dello Sport". Diu que no hi ha cap oferta per Ibrahimovic, però que, com a mínim, val 90 milions. En l'entrevista, el president de l'Inter explica que si el Bayern de Munic demana 70 milions per Ribéry, l'Inter n'ha de demanar com a mínim 90 per Ibrahimovic. Ara, també diu que si es parla del Barça, la política de fitxatges de Laporta està molt lluny de la de megainversions del Reial Madrid. El discurs de Moratti és el mateix des de fa dies. Prefereix Ibrahimovic que Eto'o.

L'única cosa que ha aconseguit Moratti amb les seves exigències ha estat que David Villa hagi guanyat posicions en la lluita per ser el 9 del Barça. Ara fa una setmana tothom el veia vestit de blanc al costat de Kaká i Cristiano Ronaldo. Si el jugador tria una altra opció que li agradi més, tot es capgira. I, de moment, Florentino Pérez encara no ha pogut anunciar amb bombo i platerets el fitxatge de Villa per al Reial Madrid.

Cruyff hi diu la seva

Qui ha dit la seva respecte als fitxatges que ha fet el nou president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha estat Johan Cruyff. L'extècnic del Barça considera que no hi ha cap jugador que costi 94 milions d'euros.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut