Al dissenyador, creador de la marca Off-White, li van diagnosticar un càncer fa anys
Al dissenyador, creador de la marca Off-White, li van diagnosticar un càncer fa anys

Mor Virgil Abloh, dissenyador de Louis Vuitton, als 41 anys

El dissenyador nord-americà, una de les veus més influents a la moda dels últims anys, és també creador de la marca Off-White

Redacció Actualitzat
TEMA:
Obituari

El director creatiu de la línia masculina de la marca de moda Louis Vuiton, Virgil Abloh, ha mort aquest diumenge als 41 anys.

La mort del dissenyador nord-americà l'ha anunciat a Twitter Bernard Arnault, propietari de la marca LVHM, on s'engloba Louis Vuitton. Armault s'ha mostrat "commocionat" per la mort d'Abloh, a qui havien diagnosticat un càncer feia anys.

El propietari de Louis Vuitton ha dit de Virgil Abloh era "un visionari, un dissenyador magnífic i home amb una ànima bonica i una gran saviesa":

 

Virgil Abloh era un dels dissenyadors més influents dels últims anys. A més de dirigir les col·leccions masculines de Louis Vuitton, Abloh és conegut mundialment per ser el fundador de la marca de moda Off-White.

Nascut a Chicago, Virgil Abloh va créixer envoltat de l'estètica skate i hip-hop. Va crear la marca Off-White el 2013, que entenia més com un projecte artístic que com una marca de roba:

"La roba és només un mitjà per crear un nou llenguatge", assegurava el dissenyador.

El gran èxit d'Off-White va cridar l'atenció del grup Louis Vuitton, que el va fitxar el 2018 com a director creatiu.

ARXIVAT A:
Moda Obituari
Anar al contingut