París

Mor una policia municipal en un nou tiroteig al sud de París

No hi ha constància, de moment, que el tiroteig tingui relació amb l'atemptat al setmanari satíric "Charlie Hebdo"

Actualitzat

La policia municipal que ha resultat ferida greu en un nou tiroteig al sud de París ha mort. Els fets han passat a la localitat de Montrouge després que l'agent i un vigilant de la zona d'aparcament s'han acostat a un Renault Clio gris que havia tingut un accident de trànsit. El conductor, un home protegit amb una armilla antibales i armat amb una metralladorda, ha baixat del vehicle, els ha disparat i després ha fugit.

El ministre de l'Interior, Bernard Cazeneuve, que participava en una reunió de crisi a l'Elisi amb el president francès, François Hollande, i el primer ministre, Manuel Valls, s'ha dirigit al lloc dels fets.

Segons l'agència EFE, el sospitós seria un home d'uns 50 anys i amb antecedents penals. Alguns testimonis recollits per BFM TV i France Info el descriuen com un home d'origen africà i amb el cap rapat. 

L'atac té lloc l'endemà de l'atemptat contra la revista "Charlie Hebdo". De moment, no hi ha cap element que vinculi aquest fet amb l'atemptat terrorista d'aquest dimecres contra el setmanari satíric, en el qual 12 persones van ser assassinades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut