Dues ambulàncies del SEM
El cos del menor ha estat localitzat de matinada

Mor una nena de quatre anys en l'incendi d'un pis a Terrassa

La menor estava sola al pis afectat i va ser traslladada en estat crític a l'Hospital Vall d'Hebron

Actualitzat

Una nena de quatre anys, que va resultar ferida crítica aquest dimecres a la tarda en un incendi a Terrassa, finalment ha mort. La menor va ser traslladada en estat crític a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on ha acabat morint.

La menor es trobava sola a l'interior de l'habitatge quan es va declarar el foc i els Mossos investiguen les circumstàncies de l'incendi i si hi va haver una negligència. Aquest matí s'ha fet un minut de silenci davant de l'Ajuntament, que ha decretat un dia de dol oficial.

El foc es va originar al número 15 del carrer Garcia Humet de la ciutat i va afectar un pis de la segona planta d'un edifici de planta baixa més dues alçades.

Els bombers hi van treballar amb set dotacions i van aconseguir controlar l'incendi a les 19.40 i van trobar la menor al pis sinistrat, a qui van fer les primeres maniobres de reanimació.

Aquesta matinada un altre incendi ha obligat a desallotjar els veïns d'un edifici al carrer Balmes de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat. Els bombers van rebre l'avís a la 1.37.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar set persones afectades per fum, una de les quals ha tingut cremades. Els bombers hi han treballat amb set dotacions.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut