Al fons de la imatge una furgoneta funerària arribant al port de Cambrils entre un ampli cordó policial. Imatge del 18 d'agost de 2017 (horitzo…
Al fons de la imatge una furgoneta funerària arribant al port de Cambrils entre un ampli cordó policial. Imatge del 18 d'agost de 2017 (horitzontal)

Mor una dona ferida crítica en l'atemptat de Cambrils

ACN Tarragona.-Una dona que es trobava en estat crític com a conseqüència de l'atemptat d'aquest divendres a la matinada a Cambrils ha mort a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, segons ha informat Protecció Civil. La víctima és una dona de 61 anys, veïna de Saragossa i nacionalitat espanyola, segons ha pogut saber l'ACN. Aquesta nova víctima fa pujar el balanç de morts en els atacs de Barcelona i Cambrils a 14. Aquest matí, el conseller de Salut, Antoni Comín, ha explicat que l'atemptat a les Rambles de Barcelona ha deixat aproximadament 130 ferits, dels quals 16 es troben en estat crític. En declaracions a Catalunya Ràdio, Comín ha afegit que es tem per la vida d'alguns d'ells. "Hi ha alguns dels pacients crítics que en aquests moments no podem pronosticar si sobreviuran", ha dit.

(En aquesta actualització, s'ha afegit informació de la víctima, que és una dona de 61 anys veïna de Saragossa)

Anar al contingut