Mor un pescador a Sant Feliu de Guíxols arrossegat per un cop de mar

Un altre pescador i tres policies locals que el socorrien han hagut de ser rescatats per una embarcació del Club Nàutic

RedaccióActualitzat

Un pescador ha mort aquest matí a Sant Feliu de Guíxols a causa del temporal. Ell i dos homes més han estat arrossegats per un cop de mar quan estaven pescant amb canya en una zona de roques a la punta de Garbí.

L'accident ha passat cap a tres quarts d'onze del matí. Un dels pescadors, en caure, s'ha donat un cop mortal contra les roques. Un testimoni de l'accident ha alertat de seguida els serveis d'emergència.

Els altres dos han resistit a l'aigua fins que agents de la policia municipal han acudit a rescatar-los. A un l'han pogut treure del mar, però mentre ajudaven el segon, tres policies també han acabat caient a l'aigua. Finalment, una llanxa els ha pogut rescatar tots quatre.

Tots quatre han pogut de ser rescatats per una llanxa del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. L'helicòpter de Bombers no ho ha pogut fer per culpa del vent.

El pescador i els tres agents han estat traslladats amb símptomes d'hipotèrmia i contusions a l'hospital de Palamós.

9 víctimes a la Península

Amb aquesta víctima ja són nou els morts a la Península a causa del temporal.

Una dona de 32 anys ha mort a Madrid per l'impacte al cap d'una part de cornisa que el fort vent va arrencar de l'edifici de la Conselleria de Cultura.

Un home ha perdut la vida a Lleó en caure amb el tractor a un riu amb molt cabal. A la localitat de Puenxo, a Astúries, un home ha quedat sepultat per un despreniment de roques.

Un windsurfista s'ha ofegat a Huelva per la mala mar, i un home ha mort a Santiago de Compostel·la en caure-li a sobre un mur. A Granada, el conductor d'un totterreny ha estat arrossegat per un fortíssim corrent d'aigua.

Les altres dues víctimes s'han produït a Portugal, on hi ha un desaparegut.

ARXIVAT A:
MeteorologiaVentades
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut