Mor un nadó de 10 mesos a Castelló per presumptes maltractaments del pare
El nadó ha mort a l'Hospital General de Castelló
Castelló

Mor un nadó de 10 mesos a Castelló per presumptes maltractaments del pare

El progenitor està en presó preventiva i la mare ha ingressat en un centre de menors

RedaccióActualitzat

Un nadó de 10 mesos ha mort a l'Hospital de Castelló, on estava ingressat des de diumenge passat, per presumpta agressió del seu pare.

El noi, de 20 anys, ja és a la presó de forma provisional, i la mare, de 17, està ingressada en un centre de menors.

Els serveis socials feien seguiment de la parella perquè, quan el fill tenia dos mesos, ja hi va haver una primera sospita de maltractament.

El jutge de guàrdia va ordenar dilluns presó provisional, comunicada i sense fiança per al pare, contra el qual es va obrir una causa per delicte d'homicidi en grau de temptativa, que canviarà quan el jutjat tingui constància de la defunció del nadó.

 

El progenitor va quedar detingut diumenge, quan els pares van portar la criatura a un centre de salut d'Almassora, on viuen.

A causa de la gravetat de les ferides, el nadó va ser traslladat a l'Hospital General de Castelló, on els metges que el van examinar no es van creure la versió dels pares que havia caigut del bressol. Els sanitaris van avisar la Guàrdia Civil que, després d'interrogar els pares, els van detenir i van fer un escorcoll del domicili on viuen.

Tot i que el van operar, la víctima, que tenia un traumatisme cranioencefàlic, no ha pogut recuperar-se per la gravetat de les lesions.

Al Tribunal Superior de Justícia valencià no li consten antecedents judicials per maltractaments al menor.

ARXIVAT A:
JudicialMenors
Anar al contingut