El punt quilomètric on hi ha hagut l'accident a la Roca (Google Maps)
El punt quilomètric on hi ha hagut l'accident a la Roca (Google Maps)

Mor un motorista que ha xocat amb un senglar a la Roca del Vallès

El motorista va caure a la via a la BV-5105 i els Mossos d'Esquadra creuen que va topar amb un senglar

RedaccióActualitzat

Un home de 43 anys, veí de Sant Pere de Vilamajor, ha mort en un accident de trànsit a la BV-5105 a la Roca del Vallès, al Vallès Oriental. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l'home conduïa una motocicleta i ha caigut a la via per causes que s'estan investigant. Segons els Mossos d'Esquadra, l'home hauria xocat amb un senglar.

L'accident va passar aquest divendres 31 de juliol a la nit. Els Mossos van rebre l'avís quan faltava un minut per a les onze de la nit. L'home va morir al punt quilomètric 2 de la BV-5105 a prop del riu Mogent i en una zona coneguda com el Bosc de la Torre.

Per l'accident es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 62 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. En el mateix període de l'any passat van perdre la vida 101 persones, el que suposa una reducció de gairebé el 39%.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut