L'accident ha estat a la carretera BV-1201, a Abrera (Google Maps)

Mor un motorista que ha topat contra un porc senglar a Olesa de Montserrat

Aquest gener hi ha hagut set víctimes mortals en accidents a les carreteres catalanes, inclòs aquest primer motorista mort

Actualitzat

Un motorista ha mort aquest diumenge en un accident a la carretera BV-1201, al quilòmetre 2, a Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat, quan circulava en direcció a Martorell.

Segons els Mossos, que encara ho investiguen, hauria topat contra un porc senglar. La policia ha rebut l'avís a dos quarts de dotze del matí.

A l'accident d'Abrera, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Des que ha començat l'any, han mort set persones a les carreteres i autopistes catalanes i aquest és el primer accident en què mor un motorista.

A Barcelona, hi ha hagut dos motoristes morts aquest gener: un noi de 25 anys a Sants-Montjuïc i un home de 40 a l'Eixample.

Arran d'aquest últim accident a Abrera, el Servei Català de Trànsit ha recordat que familiars i afectats es poden posar en contacte amb el SIAVT, el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit, que informa sobre els tràmits, recursos i suport psicològic disponibles a través del web o del telèfon 900 100 268.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut