Cotxe patrulla dels Mossos
Cotxe patrulla dels Mossos
Ribes de Freser

Mor un motorista en una topada a l'N-260, a Ribes de Freser

Els Mossos han detingut per homicidi imprudent el conductor del turisme implicat en l'accident, que ha donat positiu en el control de drogues

RedaccióActualitzat

Un motorista ha mort aquest dimarts en un accident a la carretera N-260 a l'altura de Ribes de Freser. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, la víctima ha perdut la vida després de topar amb un turisme.

Els Mossos d'Esquadra han detingut per homicidi imprudent el conductor del turisme implicat en l'accident, que ha donat positiu en el control de drogues. Es tracta d'un noi de 27 anys, veí de Ripoll. Tant ell com l'altre ocupant del vehicle han sortit il·lesos del sinistre.

L'accident ha passat al punt quilomètric 125 i ha obligat a donar pas alternatiu als vehicles que circulaven en els dos sentits de la marxa. Els Mossos d'Esquadra han rebut avís del sinistre quan passaven uns minuts de les 4 de la tarda.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.

 

♦ Una campanya d'impacte: "Tots tenim família. A la carretera, víctimes 0"

 

Aquest nou accident mortal ha passat després de la mort, diumenge, d'un altre motorista, a la mateixa carretera, en aquest cas al terme d'Alp. Amb aquest ja són 26 els motoristes que han perdut la vida a les carreteres catalanes aquest any, 12 més que en tot l'any passat.

 

♦ Grups de motoristes reben formació viària per evitar més morts en accidents de trànsit

Anar al contingut