La moto i un cotxe han xocat en aquest revolt de la TP-2442 a  Sant Jaume dels Domenys
La moto i un cotxe han xocat en aquest revolt de la TP-2442, a Sant Jaume dels Domenys

Mor un motorista en un xoc a Sant Jaume dels Domenys, el segon aquest cap de setmana

Aquest any han mort 13 motoristes a la carretera, una quarta part de tots els accidents mortals

Tercera víctima mortal aquest cap de setmana en un accident de trànsit i segon motorista que mor a les carreteres. Un noi de 19 anys ha mort a la TP-2442 a Sant Jaume dels Domenys, al Baix Penedès.

L'accident va passar dissabte al punt quilomètric 2 de la via. La moto i un cotxe van xocar. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 16.04 i investiguen els fets.

El motorista va quedar ferit greu per l'accident i va ser traslladat en helicòpter a l'hospital de Bellvitge, on ha mort. És un jove de 19 anys, veí de Llorenç del Penedès. El conductor del cotxe va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l'hospital del Vendrell.

Per l'accident es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Divendres ja hi va haver un altre motorista mort que va xocar amb un senglar a la Roca del Vallès. A més, aquest dissabte una persona ha mort quan ha caigut amb el cotxe al canal d'Urgell.

Amb aquesta víctima, són 64 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana. Els motoristes formen part dels col·lectius vulnerables a la carretera, i fins a aquest 2 d'agost n'han mort 13, 6 durant el mes passat.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut