Arran de l'impacte el conductor de la moto que anava darrere ha caigut i ha mort
Arran de l'impacte el conductor de la moto que anava darrere ha caigut i ha mort

Mor un motorista en un accident a l'AP-7, al Papiol

91 persones han mort en accident de trànsit a les carreteres catalanes, 32 d'elles motoristes

Actualitzat

Un altre accident mortal a les carreteres catalanes després que un motorista ha mort a l'AP-7, a l'altura del Papiol. Un grup de tres motoristes anaven circulant per la via i, per causes que encara s'estan investigant, una de les motos ha fet un moviment brusc i ha caigut. Com a conseqüència de la caiguda, el conductor de la moto ha mort. Es tracta d'un veí d'Olesa de Montserrat de 46 anys.

La seva acompanyant ha resultat ferida menys greu i i l'han traslladada a l'hospital de Bellvitge amb l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els fets han passat al punt quilomètric 161. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 13.52.

A l'AP-7 només hi ha hagut un carril obert en sentit sud durant dues hores
A l'AP-7 només hi ha hagut un carril obert en sentit sud durant dues hores

Durant dues hores, a l'AP-7 només hi ha hagut un carril obert en sentit sud, fet que ha provocat retencions quilomètriques. Després, ha quedat tallat un carril durant una hora.

 

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i un helicòpter medicalitzat del SEM.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i tres unitats i un helicòpter del SEM
Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i tres unitats i un helicòpter del SEM

Amb aquesta víctima, ja són 91 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes, 32 d'elles motoristes, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit. Dues han mort aquest cap de setmana.

El Servei Català de Trànsit recorda que els familiars i afectats per accidents de trànsit poden recórrer al SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) els 365 dies de l'any per rebre informació sobre què cal fer i saber de quins recursos disposen després d'un sinistre. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut