Mor un motorista als túnels de Vallvidrera: 4 morts en accidents en 24 hores

Dos motoristes han mort en xocs amb cotxes en només un dia

RedaccióActualitzat

Quatre persones han mort en accidents de trànsit en poc més de 24 hores, entre divendres i dissabte. Dos dels morts són motoristes que han xocat amb cotxes, a Barcelona i Alcoletge. 

A Barcelona, l'accident ha passat dins dels Túnels de Vallvidrera, poc després de les 5 de la tarda. Un cotxe i una moto han xocat en el punt quilomètric 5,3 de la C-16.

El motorista ha mort; el conductor del cotxe ha quedat ferit lleu. La via ha quedat tallada en tots dos sentits de la marxa. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes d'aquest accident.

Els altres tres accidents van passar divendres. Al vespre, un home de 27 anys veí de Cardedeu va morir en un accident a la BV-5105 a la Roca del Vallès, al Vallès Oriental, quan dos turismes han xocat frontalment.

Divendres, poc abans de tres quarts de vuit del vespre, un motorista va morir a Alcoletge, a l'A-2. De nou, a causa del xoc entre un cotxe i una moto.

També divendres, cap a les la tarda, un cotxe i un autocar escolar van xocar frontalment a la partida de Llívia, a punt d'entrar a Lleida. Va morir el conductor del cotxe i sis nens de l'autocar van quedar ferits lleus.

Amb aquestes quatre víctimes, ja són 53 les persones mortes en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest 2021.

ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut