El contenidor de Roba Amiga on ha tingut lloc l'accident (Foto: ACN)
Aquest tipus de contenidors per reutilitzar roba usada tenen sistemes antirobatori (Foto: ACN)
Arbúcies

Mor un jove a Arbúcies en quedar atrapat en el sistema antirobatori d'un contenidor de roba

La víctima, de 27 anys, hauria mort de forma accidental en quedar atrapat en el sistema per evitar robatoris de roba del dipòsit. Un veí de la localitat l'ha trobat de matinada.

RedaccióActualitzat
Un jove de 27 anys ha mort aquest dissabte atrapat en un contenidor de roba situat a l'avinguda dels Països Catalans d'Arbúcies. Un veí de la localitat l'ha trobat a quarts de quatre de la matinada.

El veí s'ha adonat que alguna cosa no anava bé quan ha vist unes cames sortint del contenidor. Després d'intentar comunicar-se sense èxit amb l'home, ha avisat la policia. Quan els agents, els Bombers i els serveis sanitaris han arribat al lloc, han comprovat que l'home no tenia pols.  La mort hauria estat accidental, perquè no hi ha cap signe extern de violència. La víctima hauria mort en quedar-se atrapat en el sistema per evitar robatoris de roba del dipòsit. Els Bombers han hagut de tallar el contenidor amb una serra radial per alliberar el cos.

Un cop constatada la mort de l'home, que ha pogut ser identificat gràcies a una targeta sanitària, en no portar cap altre document, han activat la comitiva judicial.

Anar al contingut