Pla general d'un vehicle de la Policia Local de Llinars al lloc on ha ocorregut el tiroteig. Imatge del 12 de desembre de 2019 (Horitzontal)
Pla general d'un vehicle de la Policia Local de Llinars al lloc on ha ocorregut el tiroteig. Imatge del 12 de desembre de 2019 (Horitzontal)

Mor un home tirotejat a Llinars del Vallès mentre parlava amb un policia local, que ha rebut un tret a l'armilla

ACN Llinars del Vallès.-Un home ha mort tirotejat a Llinars del Vallès (Vallès Oriental) aquest dijous cap a dos quarts de vuit del vespre mentre parlava amb un agent de la Policia Local d'aquest municipi a la vora d'una àrea de servei de l'AP-7. Segons ha pogut saber l'ACN, l'agent del cos de seguretat local ha rebut un tret a l'armilla antibales però està fora de perill. Algunes fonts apunten que la víctima podria ser un confident. Sembla que mentre ambdós parlaven un home vestit de negre que feia 'footing' se'ls ha acostat i ha tret l'arma curta amb la qual ha disparat fins a vuit vegades. Després ha marxat igualment corrents de l'indret. De moment els Mossos d'Esquadra han confirmat que hi ha una investigació oberta per un homicidi.

La policia científica ha estat tot el vespre i fins ja ben entrada la nit inspeccionant la zona, un descampat al darrere d'una benzinera on els treballadors d'aquest establiment aparquen els automòbils. Hi ha hagut policies buscant amb lots per entre algun cotxe, darrere d'unes tanques de fusta on presumiblement ha quedat el cos de la víctima.Cap a dos quarts d'onze de la nit els agents han avisat les autoritats judicials perquè es pogués ordenar l'aixecament del cadàver, però no estava clar si aquesta acció es podria dur a terme immediatament o es tardarien algunes hores per les condicions de foscor de l'indret.Fonts properes al cas han explicat que és molt probable que el jutge que instrueixi el crim decreti secret de sumari a l'entorn de la causa.

Anar al contingut