Els fets han passat en un carrer del barri de la Mina aquest dilluns al vespre (CCMA)

Mor un home per un tret al mig del carrer a Sant Adrià de Besòs

L'alcaldessa de la ciutat ha reclamat més presència policial al barri de la Mina

Redacció/AgènciesActualitzat

Un home ha mort aquest dilluns després de rebre un tret al carrer Rosalia de Castro de Sant Adrià de Besòs, al barri de la Mina. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que els fets han passat als volts de dos quarts de nou del vespre.

L'home ha estat traslladat a un Centre d'Urgències d'Atenció Primària proper on s'ha confirmat la seva defunció.

Diversos furgons policials s'han desplaçat a la zona, mentre que agents de Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord treballen en la investigació oberta per aclarir els fets i identificar l'autor de l'homicidi.

Testimonis presencials han explicat a TV3 que la baralla hauria començat per la disputa per una plaça d'aparcament. El conflicte ha pujat de to i un dels dos implicats hauria demanat ajuda a un familiar, que s'ha afegit a la discussió i és qui hauria acabat morint d'un tret.

L'alcaldessa de la ciutat, Filo Cañete, ha condemnat els fets a través de Twitter. Diu que "no podem normalitzar aquestes situacions" i que el barri de la Mina es mereix "dignitat i poder fer una vida normal i segura". És per això que Cañete ha tornat a reclamar "més presència de Mossos d'Esquadra, forces d'ordre públic i actuacions judicials al barri".

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut