Els baixos on ha quedat atrapat l'home mort a Platja d'Aro
Els baixos on ha quedat atrapat l'home mort a Platja d'Aro

Mor un home ofegat en uns baixos inundats per les pluges a Platja d'Aro

RedaccióActualitzat

Els aiguats que han caigut de matinada i matí a l'Empordà han deixat una víctima mortal. Un home de 30 anys ha aparegut mort als baixos d'un local de Platja d'Aro, al Baix Empordà.

L'alcalde de Castell-Platja d'Aro, Maurici Jiménez, ha informat els mitjans de comunicació que l'home, amb el permís del propietari, dormia als baixos del local on ha quedat atrapat per l'aigua.

Segons l'agència ACN, una veïna n'ha denunciat la desaparició quan no l'ha trobat al lloc habitual. Cap a les set de la tarda ha estat localitzat mort dins el mateix local, al carrer Ciutat de Girona.

L'alcalde ha explicat que el cos ha estat localitzat pels efectius dels serveis d'emergències. S'han activat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre elles la subaquàtica, per trobar el cos de l'home.

 

 

Es desconeixen les circumstàncies que han impedit a la víctima abandonar el local.

 

Pluja torrencial en un matí

Castell-Platja d'Aro ha estat una de les poblacions més afectades per les fortes tempestes d'aquest dissabte, amb 93 litres per metre quadrat, i una de les que més ha trucat al telèfon d'emergències per problemes relacionats amb els aiguats.

 

 

Anar al contingut