Montseny

Mor un home en caure per un barranc quan participava en una cursa a peu pel Montseny

Un home que participava en una cursa pel Montseny ha mort en caure daltabaix d'un barranc d'uns 30 metres, a prop del pic de les Agudes, segons fonts dels Bombers de la Generalitat. Ha calgut desplaçar-hi un helicòpter i, a causa de les dificultats d'accés al punt on l'home ha caigut, el rescat ha estat especialment complicat. El temps plujós no ha facilitat les feines, que s'han hagut de fer per terra degut a la mala visibilitat. Els equips d'auxili han pogut arribar fins a la víctima, un veí d'Igualada de 59 anys, tot i que no han pogut salvar la seva vida.

Actualitzat
La travessa del Montseny és una cursa que es pot fer caminant o corrent i que té 33 anys d'història. La prova surt de la població d'Aiguafreda per pujar fins al cim del Tagamanent, passar tot el pla de la Calma, enfilar-se fins al Matagalls, baixar a Sant Marçal per pujar una altra vegada fins a les Agudes. Els participants carenen fins al Turó de l'Home i es baixa cap a Santa Fe per finalitzar a la població de Gualba.

La prova no té un caràcter competitiu tot i que per les persones que formen part de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, organitzadora de l'acte, és puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència. El recorregut està marcat a través de les diferents senyalitzacions del Parc Natural del Montseny i compta amb diferents controls i punts d'avituallament.
Anar al contingut