Mor un home de 72 anys ofegat en una platja de Mont-roig del Camp

ACNActualitzat

Un home de nacionalitat francesa de 72 anys ha mort aquest matí després d'ofegar-se mentre es banyava a la platja de la Porquerola, davant del càmping Torre del Sol de Mont-roig del Camp (Baix Camp).

El telèfon d'emergències 112 ha rebut a les 11.30 hores una trucada informant que els socorristes havien tret una persona de l'aigua inconscient.

Han iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En rebre l'avís, s'han activat dues ambulàncies i un helicòpter del SEM que li han estat practicant maniobres de reanimació, però l'home ha acabat morint a la platja. En aquesta platja oneja la bandera groga.

En la resolució de l'emergència també hi ha participat una patrulla de la Guàrdia Civil, que s'encarrega d'instruir les diligències d'aquest succés, i una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

A la platja de la Porquerola de Mont-roig del Camp, que és una de les platges vigilades de Catalunya, avui oneja la bandera groga. Amb la d'aquest dilluns ja són 10 les persones que han mort aquest estiu a les platges catalanes.

Anar al contingut