L'home ha patit una parada cardiorespiratòria després de caure per un pendent al Roquer (Policia Local de Torredembarra)
Torredembarra

Mor un home de 32 anys en caure 10 metres per un camí de roques a Torredembarra

La víctima passejava amb el seu germà quan s'ha acostat massa a la vora per veure una zona on havia caigut un gos uns minuts abans, ha relliscat i s'ha precipitat pel pendent

Un home de 32 anys ha mort aquest divendres a la nit en caure al buit 10 metres al Roquer, un camí de roques a Torredembarra, a Tarragona.

L'accident s'ha produït cap a les nou del vespre.

Un home i una dona passejaven amb un gos per la zona quan l'animal ha caigut, sense patir cap lesió.

La parella ha avisat el 112 per demanar ajuda quan dos germans que eren a prop hi han anat i un dels dos, en mirar on havia caigut l'animal, s'ha acostat massa a la vora, ha perdut l'equilibri i s'ha precipitat pel pendent.

Segons ha explicat la policia local de Torredembarra en un comunicat, el germà de la víctima ha baixat a la zona on havia quedat atrapat l'home per ajudar-lo, mentre esperaven l'arribada del servei d'emergència, a qui la parella propietària del gos havia avisat.

La víctima, que estava de visita al municipi, estava conscient quan han arribat els serveis d'emergència, però ha patit una parada cardiorespiratòria, el personal sanitari no l'ha pogut reanimar i ha mort abans de poder ser traslladat a l'hospital.

Al lloc s'hi han desplaçat dues patrulles de la policia local, Bombers, dues ambulàncies del SEM, un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim, Mossos d'Esquadra i una comitiva judicial.

La mort es considera accidental, a l'espera del resultat de l'autòpsia i les proves toxicològiques. 

Anar al contingut