Mor un ciclista envestit per una furgoneta en un accident a Cambrils
Ambulàncies del SEM (ACN)

Mor un home a Seròs en caure d'una teulada mentre treballava

L'home, un veí de Lleida de 58 anys, havia pujat al sostre de la nau d'una empresa fructícola per fer-hi tasques de manteniment i reparació

ACN/RedaccióActualitzat

Un home ha mort aquest dilluns mentre treballava en una empresa fructícola de Seròs, al Segrià. Els fets han passat cap a dos quarts d'onze del matí, quan els operaris d'una empresa de manteniment i reparacions de teulades han pujat al sostre de la nau. Part de la teulada ha cedit i un d'ells ha caigut.

Fins al lloc s'hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos, els Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La víctima és un home de 58 anys, veí de Lleida. Arran de l'accident laboral, els Mossos d'Esquadra i Inspecció de Treball han obert una investigació per aclarir els fets.
            
Fonts consultades per l'ACN han explicat que l'home ha trepitjat una claraboia que s'ha trencat quan anava a col·locar-se l'equip de protecció. No es descarta, però, que no comptés amb cap equip de seguretat.

Els Mossos han informat dels fets al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.       

Anar al contingut