Avinguda Barcelona de Cunit (ACN)
Avinguda Barcelona de Cunit (ACN)
Cunit

Mor un home a Cunit quan Policia Local i Mossos l'estaven detenint

La Policia Local ha demanat ajuda als Mossos davant la reacció violenta de l'home, que hauria tingut un atac de cor

RedaccióActualitzat

Un home ha mort aquest dilluns al migdia a Cunit, al Baix Penedès, quan la Policia Local i els Mossos d'Esquadra intentaven detenir-lo. La víctima, un home de 39 anys i veí del Vendrell, hauria tingut un atac de cor "en el transcurs" de la detenció, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Segons fonts pròximes al cas, la Policia Local del Vendrell l'ha aturat al carrer, al centre de la població, per identificar-lo. Davant la reacció violenta de la víctima, ha demanat reforços als Mossos d'Esquadra.

Quan han arribat al lloc, a l'avinguda Barcelona número 12, els Mossos, segons la seva versió, han trobat l'home ja emmanillat.

Segons el comunicat dels Mossos d'Esquadra sobre els fets, l'home "ha oposat gran resistència i s'ha mostrat molt alterat i agressiu". La mateixa nota diu que l'home tenia una cinquantena d'antecedents i en altres ocasions s'havia mostrat violent amb els agents. La víctima tenia un requeriment dels jutjats d'Osca.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies d'aquesta mort. La família de la víctima ha considerat que l'actuació policial ha estat desproporcionada.

Anar al contingut