Un membre del Grup d'Actuacions Especials
Un membre del Grup d'Actuacions Especials (Bombers de la Generalitat)

Mor un excursionista de 77 anys fent una via ferrada a Àger

La recerca de l'home va començar aquest divendres a la tarda quan el propietari de la casa rural on s'allotjava va activar l'alerta en veure que no tornava

Redacció/ACNActualitzat

Els Bombers de la Generalitat han localitzat mort un excursionista de 77 anys que va desaparèixer aquest divendres a Àger, a la Noguera. El cos sense vida s'ha trobat al voltant de les 12 de la nit i els bombers l'han custodiat fins al matí.

L'home havia anat a fer una via ferrada per la zona, i aquest divendres, passades les 7 del vespre, es va activar el dispositiu per buscar-lo a prop de la població de Corçà.

L'excursionista, veí de Barcelona, estava allotjat en una casa rural i al matí va marxar en direcció a la Pertusa. Segons sembla, coneixia la zona i tenia bona condició física. En veure que no tornava a l'allotjament, el propietari va donar l'avís.

Una via de difícil accés

La zona on s'ha acabat trobant l'home és de molt difícil accés i les tasques de recerca s'han planificat per anar resseguint els punts on podien trobar-se indicis, insistint en les bases de les vies ferrades més conegudes.

L'operatiu ha desplegat drons especialitzats, setze dotacions de bombers, entre les quals dues del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i una del Grup Caní de Recerca.

Després de fer la recerca intensiva, als volts de la mitjanit, una dotació del GRAE ha localitzat el cos de l'excursionista a la cara nord de la via ferrada Cast Urquiza Olmo.

La dotació dels Bombers de la Seu d'Urgell ha custodiat la víctima tota la nit, fins que la Unitat de Muntanya dels Mossos d'Esquadra, que no ha pogut accedir al lloc fins aquest matí, ha pogut efectuar l'aixecament de cadàver.

A hores d'ara, les causes de la mort no estan confirmades. Els Mossos d'Esquadra han posat en marxa una investigació per esclarir-les.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'EsquadraBombers
Anar al contingut