Mor un esquiador de 56 anys a Port Ainé
Imatge de Port Ainé aquest desembre (ACN / Anna Berga)

Mor un esquiador de 56 anys a Port Ainé

La víctima hauria topat amb un altre esquiador que estava aturat i hauria perdut el control fins a xocar amb un paravent

Redacció/AgènciesActualitzat

Un esquiador ha mort aquest dilluns a l'estació de Port Ainé, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. L'home, de 56 anys, hauria topat amb un altre esquiador que estava aturat i ha perdut el control, segons han detallat els gestors de les pistes d'esquí, i ha acabat xocant contra un paravent.

Els fets han tingut lloc poc abans de les dotze del migdia i els serveis d'emergències hi han arribat en tres minuts i li han practicat les maniobres de recuperació.

S'ha activat l'helicòpter del SEM, però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. La víctima, de nacionalitat japonesa, residia al poble de Roní, al municipi de Rialp, al Pallars Sobirà.

Aquesta és la primera persona que perd la vida a l'estació de Port Ainé mentre practicava esquí, segons han explicat fonts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. A més, han indicat que la zona on hi ha hagut l'accident estava senyalitzada, així com la resta del domini esquiable de les pistes.

Aquest dissabte un altre esquiador va morir en caure per un precipici a la serra del Cadí.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut