Durant l'incident va tombar-se una embarcació auxiliar del vaixell d'operacions Especials Fulmar (Europa Press)

Mor un duaner durant l'abordatge a un veler carregat de droga i incendiat pels narcos

L'embarcació auxiliar de Duanes va tombar-se, els funcionaris van caure i els sospitosos ho van aprofitar per enfonsar el veler

Redacció / EFEActualitzat

Un funcionari de 58 anys del Servei de Vigilància Duanera va morir aquest dissabte en un accident durant un intent d'abordatge per inspeccionar un veler, presumptament carregat amb estupefaents, en aigües de l'Atlàntic.

Fonts de l'Agència Tributària han explicat que es va produir cap a dos quarts de nou del matí, quan es procedia a inspeccionar un veler a l'oest de les Canàries.

Concretament, una embarcació auxiliar del vaixell d'operacions especials Fulmar, de l'Agència Tributària, "s'havia aproximat a unes 700 milles a l'oest de les Canàries a un veler del qual se sospitava que podia transportar estupefaents, per inspeccionar-lo".

En aquell moment, l'embarcació de Duanes es va tombar, els funcionaris van caure a l'aigua i els tripulants del veler van aprofitar el moment per incendiar la nau sospitosa amb la intenció d'enfonsar-la.

Després de diversos intents de reanimar el seu company, els funcionaris de l'embarcació auxiliar van informar els serveis centrals del servei duaner de la mort de l'agent. En aquest vídeo es pot veure com es desenvolupa una operació similar a la que ha acabat amb el tràgic desenllaç:

El vaixell Fulmar es dirigeix en aquests moments amb el cos del funcionari mort i els quatre tripulants del veler detinguts al port de Melilla, on hi ha la residència familiar del funcionari. L'arribada a Melilla s'espera per dimecres a la nit.

ARXIVAT A:
NarcotràficPolicialLes Canàries Drogues
Anar al contingut