Tanya Roberts en una escena de "Panorama per matar"

Tanya Roberts, una de les anomenades "noies Bond", no és morta com va dir la parella

El seu representant ha hagut de rectificar la informació, que va desmentir l'hospital on està ingressada en estat crític

RedaccióActualitzat

Es confirma la mort de l'actriu Tanya Roberts després d'hores de confusió

El representant de l'actriu Tanya Roberts, coneguda pels seus papers de "noia Bond" i d'"àngel de Charlie", Mike Pingle, ha hagut de rectificar la notícia de la mort de l'actriu nord-americana que li havia donat la parella d'ella. L'actriu es troba en estat crític a l'hospital.

Per què Lance O'Brien, l'actual parella de Roberts, va dir a Mike Pingle que l'actriu era morta no se sap del cert. Segons Pingle, quan O'Brien l'hi va comunicar diumenge semblava "desconcertat".

"Vaig rebre la confirmació (de la seva mort), però això provenia d'una persona molt desconcertada (el nòvio de Roberts, Lance O'Brien).

Aquesta és l'explicació de l'error que Pingle ha donat a la revista The Hollywood Reporter, que va publicar la notícia de la mort i que ara ha rectificat.

Mike Pingel ha explicat, a aquest i a altres mitjans, que dilluns l'hospital on està ingressada Roberts l'hi va desmentir.

"Aquest matí, cap a les 10... l'hospital ha trucat per dir-me que continua viva, encara que no hi ha gaire bon pronòstic. Amb sort tindren informació (aviat). És desconcertant."

Tanya Roberts, 'noia Bond' a 'Panorama per matar', amb Roger Moore com a 007


Un altre detall surrealista que fa més lamentable aquesta confusió és que O'Brien va saber dilluns en directe en un programa de televisió, "Inside Edition", de la CBS, en rebre una trucada que va interrompre l'entrevista, que Roberts encara era viva: "Ara em dieu que és viva? Oh, Gràcies a Déu... L'hospital em diu que és viva. Em truquen de la unitat de cures intensives", va aclarir entre llàgrimes.
  

 

Tanya Roberts, de 65 anys, va perdre el coneixement i es va desmaiar a casa seva després de passejar els seus gossos el 24 de desembre. Va ser traslladada a l'hospital, on ara es troba en estat crític, connectada a un respirador. 

"Noia Bond" i "àngel de Charlie"

Amb el nom de Victoria Leigh Blum, va néixer a Nova York el 1955. Va treballar de model i en publicitat abans de fer-se un forat en el món de la interpretació.

Va començar en petits papers en sèries i pel·lícules de televisió. Va ser "àngel de Charlie" en la cinquena i última temporada.

Però el paper que li va donar la fama va ser el de "noia Bond", fent de Stacey Sutton a "Panorama per matar", al costat de Roger Moore com a agent 007. Un film que es va estrenar el 1985.
 

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut