Batayeh va treballar a la televisió i al cinema (Instagram/Mike Batayeh)

Mor sobtadament als 52 anys Mike Batayeh, conegut per la sèrie "Breaking Bad"

L'actor i còmic va morir la setmana passada, però la família no ho ha comunicat fins ara

RedaccióActualitzat

L'actor Mike Batayeh, conegut sobretot per interpretar Dennis Markowski, el gerent de la bugaderia de la sèrie "Breaking Bad", ha mort als 52 anys, segons ha comunicat la seva família.

"Les meves germanes i jo anunciem amb gran tristesa i pesar la defunció del nostre germà estimat", han anunciat, afegint que "es trobarà a faltar la seva gran capacitat per dur el riure i l'alegria a tanta gent".

Tot i que la mort de Batayeh va ser la setmana passada, el dijous 1 de juny, la família no l'ha feta pública fins aquest divendres. 

L'actor i còmic va perdre la vida mentre dormia, a causa d'una aturada cardíaca que ha sorprès els que el coneixien bé, perquè no tenia historial mèdic relacionat amb problemes del cor.

El funeral per Batayeh es farà divendres de la setmana que ve, 16 de juny, a la ciutat de Plymouth, Michigan, l'estat on residia.

A més de "Breaking Bad", on va treballar en tres episodis el 2011 i el 2012, Batayeh també va aparèixer en una vintena de sèries, entre les quals "CSI: Miami", "Jessie" i "Colgados en Filadelfia".

També havia fet cinema, on va actuar en una desena de pel·lícules, com "American Dreamz" i "Detroit Unleaded", i diversos curtmetratges.

Com a humorista, Batayeh va treballar en clubs importants de Nova York i va ser pioner a actuar en països del Pròxim Orient com Egipte, el Líban o Jordània.

ARXIVAT A:
TelevisióCinema
Anar al contingut