Roger E. Mosley en un fotograma de "Magnum"
Mosley va sortir en pràcticament tots els espisodis de la sèrie orginal

Mor Roger E. Mosley, l'actor que va fer de TC a "Magnum", després d'un accident de trànsit

L'actor ha mort als 83 anys i l'últim paper que va fer a la televisió va ser un altre personatge de "Magnum", en la reedició del 2019

RedaccióActualitzat

Magnum va perdre Higgins el 2017 i ara s'ha quedat sense TC. Roger E. Mosley, l'actor que va fer el paper del pilot d'helicòpter Theodore Calvin a la mítica sèrie que va emetre TV3, ha mort als 83 anys.

Ho ha anunciat la seva filla a través de Facebook en un missatge en què ha demanat que no hi hagi llàgrimes sinó un homenatge a la seva trajectòria: "És l'hora de celebrar el llegat que ens ha deixat a tots".

 

Segons informen diversos mitjans nord-americans, Mosley va tenir un accident de trànsit el 4 d'agost i no s'ha pogut refer de les ferides. Tal com explica la seva filla, ha mort envoltat de la família.

Nascut a Los Angeles el 1938, Mosley serà recordat pel seu paper com a TC. Durant vuit anys, del 1980 al 1988, es va posar a la pell d'aquest expilot militar que havia estat al Vietnam i es dedicava a fer visites turístiques a Hawaii.


Mosley va sortir a 158 dels 162 episodis de la sèrie, sempre disposat a donar un cop de mà a l'investigador Magnum, interpretat per Tom Selleck.

També va ser escriptor i director, però va començar al teatre i als anys 70 va fer el salt a la telvisió. Mosley va aparèixer en sèries d'èxit com "Starsky & Hutch", "Vacaciones en el mar" i "Kung Fu".

Magnum, però, el va marcar, fins al punt que el 2019 va tornar del seu retir per tornar a aparèixer en un capítol de la reedició de la sèrie. Hi va fer un petit paper de barber i veterà del Vietnam, Va ser la seva última aparició a la televisió.

ARXIVAT A:
ObituariTelevisió
Anar al contingut