La model Imane Fadil quan va declarar contra Berlusconi en el cas Ruby
La model Imane Fadil quan va declarar contra Berlusconi en el cas Ruby
Milà

Mor possiblement enverinada una testimoni contra Berlusconi per prostitució de menors

El jutge investiga la mort de la model que va testificar el 2011 contra "Il Cavaliere" per incitar a la prostitució a menors a les festes "bunga bunga"

Actualitzat

La model marroquina Imane Fadil, de 34 anys, una de les noies que participaven en les festes "bunga bunga" de l'ex-primer ministre italià Silvio Berlusconi i testimoni en un procés contra ell per prostitució de menors en el cas Ruby, ha mort presumptament enverinada.  

La Fiscalia de Milà ha anunciat aquest divendres que investiga la mort de la model que va passar l'1 de març, per homicidi voluntari.

Imane Fadil va ingressar a finals de gener amb un intens dolor a l'estómac, a les cures intensives de l'hospital. Va dir als seus amics i al seu advocat que l'havien enverinat, i els metges no han pogut identificar cap patologia que expliqui la mort.

La fiscalia, que investiga el cas, no exclou cap hipòtesi, i tampoc la possibilitat que fos enverinada. S'han trobat algunes irregularitats en l'expedient mèdic. Els metges no han trobat cap patologia que expliqui els intensos dolors que patia, pel què els símptomes podrien indicar enverinament. El fiscal ha ordenat que se li faci l'autòpsia.

 

Imane Fadil a l'entrada del jutjat on va declarar contra Berlusconi acusat d'incitar menors a la prostitució

 

Testimoni del cas Ruby

La model havia estat testimoni en el cas Ruby, que el 2011 va portar davant del jutge Berlusconi per abús de poder i incitació a la prostitució de menors.
Ruby era com es feia dir Karima El Marough, una noia també marroquina, que va mantenir relacions sexuals amb Berlusconi quan encara no havia fet els 18 anys.

Berlusconi va ser condemnat el 2013 a 7 anys de presó i la inhabilitació perpètua per exercir un càrrec públic, però al cal d'un any el tribunal d'Apel·lacions de Milà el va absoldre dels càrrecs perquè Berlusconi no tenia perquè saber que la noia era menor, i el 2015 el Suprem italià va confirmar l'absolució.

 

Silvio Berlusconi quan va ser jutjat pel cas Ruby

 

Durant el judici del cas Ruby, Imane Fadil va donar molts detalls de les orgies amb noies jovenetes i el aleshores septuagenari Berlusconi i els seus amics, com ara que les noies es disfressaven de monges i a mesura que s'anaven despullant el llavors primer ministre els donava sobres amb diners.

Ara, un Berlusconi de 82 anys, vol tornar a presentar-se a les eleccions.

 

 

ARXIVAT A:
JudicialItàlia
Anar al contingut