Mor Peter Mayhew, l'actor que interpretava Chewbacca a "Star Wars"
Mor Peter Mayhew, l'actor que interpretava Chewbacca

Mor Peter Mayhew, l'actor que interpretava Chewbacca a "Star Wars"

RedaccióActualitzat

L'actor Peter Mayhew, l'home darrere el personatge de Chewbacca a "La guerra de les galàxies", ha mort als 74 anys a casa seva a Texas. Va encarnar l'inseparable company de Han Solo fins fa 4 anys, quan es va retirar per una malaltia.  

Mayhew va morir la nit del 30 d'abril a la seva casa de Texas, segons ha confirmat la seva família a través del seu perfil de Twitter amb "profund amor i tristesa":


Segons el comunicat que han compartit, per ell fer de Chewbacca era més que un paper:

"Peter era l'home darrere de Chewbacca. Hi va posar la seva ànima i el seu cor. Per ell, la família de "Star Wars" significava moltíssim més que un simple paper en una pel·lícula".

 

 

Nascut a Londres, superava els 2 metres 20 i treballava de zelador en un hospital. L'any 1976 un productor de cinema li va oferir treballar a la pel·lícula "Simbad i l'ull del tigre". Només un any després la seva imponent estatura va fer que George Lucas el triés per interpretar el personatge que li va canviar la vida, Chewbacca.

Mayhew es va posar la disfressa del pelut personatge en 5 pel·lícules de la sèrie de la Guerra de les Galàxies, fins fa 4 anys, quan se'l va haver de substituir per raons de salut.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut