Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques es va traslladar fins a la zona per reanimar el noi
Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques es va traslladar fins a la zona per reanimar el noi

Mor ofegat un noi de 16 anys quan feia snorkel a Platja d'Aro

Els pares del menor han alertat els socorristes perquè el seu fill havia anat a fer snorkel i no el veien

RedaccióActualitzat

Un adolescent de 16 anys ha mort ofegat aquest dissabte a la tarda davant la Platja Gran de Platja d'Aro, al Baix Empordà.

Cap a tres quarts de quatre de la tarda, els pares del menor han alertat els socorristes perquè el seu fill havia anat a fer snorkel i no el veien. Els socorristes han avisat la Policia Local, que ha enviat l'embarcació que té el cos a fer recerca i, al seu torn, ha activat també Salvament Marítim i els Mossos d'Esquadra.

Mitja hora més tard, el cos de l'adolescent ha aparegut surant a l'aigua. Tot i que se l'ha traslladat de pressa a la sorra i se l'ha intentat reanimar no ha estat possible salvar-li la vida. Fins al lloc s'ha desplaçat l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

La família, que viu a la Garrotxa, estava passant el dia a la platja. En el moment de l'ofegament onejava la bandera verda.

Ja són 20 les persones mortes aquest estiu a les platges catalanes.

Aquest dissabte ha mort també un home de 80 anys ofegat a la platja de la Pineda de Vila-seca, al Tarragonès, segons ha informat Protecció Civil. En el moment dels fets, cap a dos quarts de dues de la tarda, onejava la bandera verda. Ni els socorristes ni els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques que s'han desplaçat al lloc l'han pogut reanimar. 

Anar al contingut