Vista de la platja de Lloret de Mar
Vista de la platja de Lloret de Mar
Lloret de Mar

Mor ofegada una parella d'entre 50 i 60 anys a la costa de Lloret de Mar

Cap a tres quarts de dues del migdia, una persona ha albirat els cossos a l'aigua a tocar de la Roca d'en Maig, a l'extrem del passeig Marítim del municipi

Actualitzat

Una parella de mitjana edat ha mort ofegada aquest divendres al migdia a Lloret de Mar, a la Selva, segons ha informat Protecció Civil. Una embarcació del mateix organisme n'ha traslladat els cossos a la Cala Canyelles.

Un cop en terra ferma, el personal sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) n'ha certificat la mort.

Poca estona abans, cap a tres quarts de dues del migdia, el telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís d'una persona que havia vist els cossos surant a uns cinquanta metres de la costa, prop de la zona de la Roca d'en Maig, un espai situat en un dels extrems del passeig Marítim de Lloret.

L'incident ha mobilitzat una unitat terrestre del SEM, els Mossos d'Esquadra, la policia local la Guàrdia Civil, que s'encarrega de la investigació dels fets.

Les primeres hipòtesis apunten que la parella hauria relliscat accidentalment des de la zona rocosa que s'endinsa al mar.

Amb aquestes dues morts ja són 4 les persones que han perdut la vida a les platges catalanes des que ha començat la campanya.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut