Mor ofegada una dona de 86 anys a Sant Feliu de Guíxols
La platja de Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols, en una imatge d'arxiu (ACN)
Sant Feliu de Guíxols

Mor ofegada una dona de 86 anys a Sant Feliu de Guíxols

Ja són 22 les persones mortes aquest estiu a les platges catalanes

Actualitzat

Una dona de 86 anys ha mort ofegada aquest dilluns al migdia a la platja de Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols, al límit amb Platja d'Aro. El 112 ha rebut cap a dos quarts de dues una desena de trucades alertant que una persona s'havia ofegat i que l'havien tret inconscient de l'aigua.

El servei de socorrisme de la platja li ha fet les primeres maniobres de reanimació fins a l'arribada del SEM, que hi ha desplaçat dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

En el moment dels fets, a la platja hi onejava la bandera verda i hi havia servei de vigilància.

 

 

També hi han participat efectius de la policia local, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Guàrdia Civil.

Amb aquesta, ja són 22 les persones que han mort a les platges catalanes aquest estiu, quatre d'elles en els últims tres dies. Aquest dissabte, un nen de 4 anys i el seu pare van morir mentre es banyaven en una platja a l'Escala.

Des de Protecció Civil s'insisteix en la importància d'extremar les precaucions a la platja i escollir, sempre que sigui possible, les que estiguin vigilades.

Anar al contingut