Los Angeles

Michael Jackson només pesava 51 quilos i tenia pastilles a l'estómac en morir

Michael Jackson només pesava 51 quilos i tan sols tenia pastilles mig dissoltes a l'estómac abans de morir. Aquestes són algunes de les conclusions de l'autòpsia que ha filtrat el diari britànic "The Sun". El primer examen "post mortem" que se li va practicar al rei del pop indica que el cos de Jackson estava molt deteriorat i excessivament prim. A més, el cadàver del cantant presentava diverses costelles trencades com a conseqüència de les tasques de reanimació, així com quatre punxades al cor per les injeccions d'adrenalina que va rebre. A més, Jackson s'havia quedat pràcticament calb i de fet, duia una perruca. Amb tot, aquesta primera autòpsia no diu res de la suposada injecció de morfina que li hauria causat l'aturada cardíaca.

Actualitzat
L'autòpsia de Michael Jackson que ha filtrat el diari britànic "The Sun" presenta el cantant com un esquelet vivent poc abans de la seva mort. El que serà recordat com el rei del pop pesava només 51 quilos abans de morir, no havia ingerit cap aliment i només tenia diverses pastilles mig dissoltes a l'estómac. A més, s'havia quedat calb i usava perruca, mentre que als genolls i als canells hi tenia diversos hematomes que s'hauria fet en caure durant els assajos per als concerts que havia de fer en els pròxims dies.

Els resultats de la primera autòpsia que se li va practicar al cantant poc després de la seva mort indiquen que el cadàver de Jackson presentava diverses punxades al cor i costelles trencades com a conseqüències de les infructuoses tasques de reanimació per salvar-li la vida.

A més, el cos del rei del pop estava ple de cicatrius quirúrgiques causades per almenys 13 operacions de cirugia estètica. "La família i els seguidors de Michael s'horroritzaran quan s'adonin del pèssim estat en què es trobava", ha declarat al diari sensacionalista una font propera a l'entorn de l'estrella.
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut