Lucía Bosé va conviure amb la dona de fer feines durant 50 anys (EFE)
Imatge d'arxiu de Lucía Bosé (EFE)

Mor l'actriu Lucía Bosé als 89 anys per una pneumònia

Havia treballat a les ordres de grans directors de cinema europeus dels anys 50 i 60 i, últimament, estava retirada amb una vida més espiritual

Actualitzat

L'actriu Lucia Bosé ha mort als 89 anys a conseqüència d'una pneumònia. ho ha confirmat el seu fill, el cantant Miguel Bosé a Twitter.

 

 

Nascuda a Milà, Lucia Bosé, es va començar a fer famosa als 16 anys quan va guanyar el concurs de bellesa de Miss Itàlia. Després va iniciar una important carrera al cinema i va destacar en l'anomenat cinema neorrealista italià

Va destacar en pel·lícules com "Muerte de un ciclista", de Juan Antonio Bardem. També va treballar a les ordres de directors com Antonioni, a "Crónica de amor" o "La Señora sin camelias", Fellini, a "Satiricón", Cocteau, a "El testamento de Orfeo", i amb Buñuel, a "Así es la aurora".

Després de casar-se amb el torero Luis Miguel Dominguín - amb qui va formar una de les parelles més glamuroses dels anys 60 - va deixar la interpretació temporalment per dedicar-se a la família i no va tornar al cinema fins que es va divorciar l'any 1967.

Però el gran paper de la seva vida va ser "La señora García se confiesa", a la sèrie escrita i dirigida per Adolfo Marsillach.

Aleshores va rodar amb Antonio Mercero i Josefina Molina i, el 2013, va interpretar la seva última pel·lícula "Alfonsina i el mar", de David Sordella.

Mare del cantant Miguel Bosé i les actrius Paola i Lucía Dominguín, els últims anys es va dedicar al Museu dels Àngels, que va obrir al poble segovià de Turégano. Dedicada a una vida més espiritual, Lucía Bosé pintava àngels blaus, com el color del cabell que va lluir en els últims anys.

 

ARXIVAT A:
Obituari
Anar al contingut