Annie Wersching en una conferència en una WonderCon sobre el seu paper a "Star Trek"
Annie Wersching en una conferència en una WonderCon sobre el seu paper a "Star Trek" (Gage Skidmore/Surprise, AZ, CC BY-SA 2.0)

Mor l'actriu Annie Wersching, que va donar vida a Tess a "The last of us", als 45 anys

Annie Wersching ha mort a causa d'un càncer que feia dos anys que li havien diagnosticat

RedaccióActualitzat

L'actriu Annie Wersching, coneguda per sèries de televisió com "24" i pel videojoc "The last of us", ha mort a causa de càncer als 45 anys.

L'actor Stephen Full, marit de Wersching, ha confirmat la notícia: "Avui hi ha un forat molt profund a l'ànima d'aquesta família. Però ella ens va deixar les eines per omplir-lo".

A Wershcing fa dos anys li van diagnosticar un càncer. Full ha explicat que Wersching li va ensenyar a buscar "l'aventura" a la vida i que la perseguiria amb els seus fills, "els dos veritables amors de la seva vida".

Wersching va néixer a Saint Louis, a l'estat nord-americà de Missouri, el 1977, es va graduar com a llicenciada en belles arts i va començar la seva carrera a la sèrie "Star Trek: Enterprise" a principis del 2000.

L'actriu es va convertir en una cara habitual i coneguda de les sèries americanes: "24" "Runaways", "The Vampire Diaries", "Bosch", "General Hospital"...

Els aficionats als videojocs, però, poden conèixer la seva veu i els seus moviments, però no la seva cara. Wersching va donar a vida el 2013 a Tess, el personatge del videojoc "The last of us".

Aquí es pot veure la seva interpretació al videojoc:

Un cop diagnosticada de càncer, va continuar treballant i va aparèixer a programes com "The Rookie" i "Star Treck: Picard" en què va donar vida a la reina Borg.

La productora executiva de la sèrie "The Vampire Diaries", Julie Plec, ha lamentat la mort de l'actriu a les xarxes: "Descansa en pau, Annie, ets una ànima meravellosa."

ARXIVAT A:
ObituariCinemaSèriesVideojocs
Anar al contingut