Estats Units

Mor l'actor Patrick Swayze als 57 anys d'un càncer de pàncrees

El protagonista de les pel·lícules "Ghost" i "Dirty Dancing", Patrick Swayze, ha mort als 57 anys a causa d'un càncer de pàncrees que li van diagnosticar fa un any. En els últims mesos, els mitjans sensacionalistes havien publicat diverses fotografies on l'artista apareixia amb un aspecte molt deteriorat. Fins i tot s'havia arribat a anunciar la seva mort.

Actualitzat
L'actor nord-americà Patrick Swayze ha mort després que li haguessin diagnosticat un càncer de pàncrees, ja fa més d'un any. Tenia 57 anys, i es va fer mundialment famós l'any 1987 gràcies a la pel·lícula "Dirty Dancing".

En aquesta pel·lícula, Patrick Swayze actuava però també cantava, ballava i fins i tot en va compondre la cançó "She's like the wind". El gran èxit de Dirty Dancing va tenir continuïtat el 1990 amb la pel·lícula "Ghost", en què l'artista compartia repartiment amb Demi Moore i Whoopi Goldberg.

Considerat un dels homes més atractius del món a principis dels 90, Swayze va participar en una quarantena de pel·lícules i sèries de televisió. Les seves intervencions li van valdre tres nominacions als Globus d'Or, però mai se'n va endur cap.

Fa prop d'un any li van diagnosticar un càncer de pàncrees, però es va operar i va seguir treballant. De fet, l'últim any seguia treballant a la sèrie de televisió nord-americana "The Beast".
Anar al contingut