Ken Kercheval en un capítol de "Dallas"

Mor Ken Kercheval, el Cliff Barnes de "Dallas" i etern rival de JR

Ell i Larry Hagman, que feia de JR, van ser els únics actors que van intervenir en les 14 temporades de la sèrie, del 1978 al 1991

Actualitzat

Ha mort l'actor Ken Kercheval, conegut pel seu paper de Cliff Barnes a la sèrie "Dallas". Tenia 83 anys i va morir diumenge, tot i que el seu representant no ho ha fet públic fins avui.

Kercheval va aconseguir una gran popularitat als anys 80 gràcies al seu paper de petroler enfrontat amb la nissaga protagonista de "Dallas", els Ewing. Ell i Larry Hagman, que feia de JR, són els dos únics actors que hi van ser durant les 14 temporades de la sèrie, entre el 1978 i el 1991. 

Kercheval va morir diumenge a Clinton, una petita ciutat d'Indiana, on va créixer, segons els mitjans de comunicació nord-americans. Allí es farà també el funeral, que serà privat.

Ken Kercheval, que era alcohòlic des de feia 20 anys i un gran fumador, tenia càncer de pulmó. El 1994 s'havia sotmès a un extirpació parcial d'un pulmó.

Nascut el 1935 a Indiana, havia debutat a Broadway als anys 60. Va tenir papers secundaris en altres sèries i pel·lícules i un dels seus últims treballs va ser el 2014 precisament a la reedició de la sèrie "Dallas", on apareixia esporàdicament. 

ARXIVAT A:
TelevisióObituari
Anar al contingut