Beasley en una imatge d'arxiu (Flickr CC BY 2,0)

Mor l'actor John Beasley, conegut pels seus papers a "The Mandalorian" i "Firestarter"

El veterà intèrpret nord-americà, de 79 anys, no ha pogut superar els seus problemes hepàtics

RedaccióActualitzat

L'actor nord-americà John Beasley conegut pels seus papers a "The Mandalorian", "Firestarter" i "Everwood", entre d'altres, ha mort als 79 anys després d'haver patit un empitjorament del seu estat de salut relacionat amb problemes al fetge.

La notícia l'han comunicat els fills de l'actor, Tyrone y Michael, a les xarxes socials, on han confirmat el traspàs del seu pare en un hospital d'Omaha, a Nebraska.

 

Beasley era una apassionat de la interpretació i, tot i que va començar a actuar quan ja passava dels 40 anys, deixa una prolífica carrera com a actor, tant al cinema com a la televisió i al teatre. Des de llavors no va parar de treballar en projectes de tota mena i també es va consolidar a Hollywood.


A més dels seus papers a "The Mandalorian", "Firestarter" i "Everwood", també havia aparegut en sèries com "CSI" o "The Soul Man", així com en pel·lícules com "Crazy in Alabama". També havia fundat una acadèmia per a actors a la seva ciutat natal, Omaha. Fins a l'últim moment va estar actiu i actualment estava treballant en una adaptació de la història d'"El diari de Noa" per a teatre a Chicago.

ARXIVAT A:
Estats UnitsObituariCinema
Anar al contingut